Nyheder AKD

Protamylassebestilling til 2024

10.11.2023

 

Bestilling af protamylasse fra AKD

Fra fredag d. 10 november kan du bestille protamylasse fra AKD til foråret 2024 i mobil-app’en Avlerinfo Selvbetjening.

For at kunne bestille protamylasse skal du have den nyeste version af app’en (vers. 3.8.5), så start med at hente og installere den nyeste version, hvis du ikke allerede har den.

Bestillingen foregår ved at klikke på knappen “Udfyld kontrakt og bestilling” nederst på app’ens velkomst-side, vælg AKD på listen og klik på  “Bestilling af protamylasse til foråret 2024”.

Vær opmærksom på, at bestillingen foregår efter de betingelser som er beskrevet på siden Protamylasse til 2024 her på hjemmesiden. Her kan du også se priser og læse mere information om protamylasse. Protamylasse-siden ligger under menupunktet Biprodukter.

Bestillingen af protamylasse lukker igen fredag d. 15. december.

 

Vejesedler i app’en

Husk at du kan se dine vejesedler i en ny, grafisk udformning i i Avlerinfo Selvbetjening. Klik på “Mine vejeboner” på app’ens velkomst-side og vælg den vejeseddel du vil se.

Her kan du også sammenligne din nyeste leverance med de to foregående, og sammenligne dine kartoflers stivelses-, -smuds og -stenprocent med gennemsnittet for hele fabrikken ved at swipe sidelæns på grafikken.

 

Personligt log ind

Indtast dit personlige brugernavn og adgangskode for at få adgang til beskyttede nyheder og meddelelser
Log ind
Glemt brugernavn eller adgangskode?
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Denne information deles med tredjepart.
Læs mere om cookies

LUK