Nyheder AKD

Nye funktioner i Avlerinfo Selvbetjening

06.10.2023

Vi har nu frigivet version 3.8.1 af Avlerinfo Selvbetjening, og den nye version giver adgang til en række nye funktioner og data når du har hentet den fra Apples App Store eller Google Play.

 Log på med dit CVR-nr. stedet for din mailadresse
Den første ændring er, at du skal bruge dit CVR-nr. som brugernavn, og ikke din mailadresse som det var tilfældet tidligere. Kodeordet er ikke lavet om, så du skal altså bruge det samme kodeord som før – det er kun brugernavnet der er skiftet.

Hvis du har glemt dit kodeord kan du stadig anmode om at få det nulstillet, og derefter oprette et nyt kodeord. Den funktion er ikke ændret.

Ny startskærm
Der er adgang til de nye funktioner direkte fra app’ens startskærm.

 

Mine vejeboner
Mine vejeboner giver adgang til en liste over alle de vejeboner du har modtaget i indeværende kampagne. Oplysningerne på vejebonen har fået et helt nyt udseende, hvor du får en grafisk visning af stivelses-, smuds- og stenprocent, og du kan på en overskuelig måde se detaljer om læsset og hvor meget du i alt har leveret – både i tdr. og i andele.

Du kan swipe på den grafik der viser stivelsesprocent mm. for at få vist tallene for det aktuelle læs sammenlignet med de to foregående læs.

Hvis du swiper én gang mere kommer du til to søjler der viser dit gennemsnit for stivelse, smuds og sten for hele kampagnen sammenlignet med hele AKD’s gennemsnit.

Hvis du vil se data fra andre vejeboner kan du klikke på knappen “Tilbage til vejebon oversigt” nederst på siden.

Du modtager en pushbesked fra Avlerinfo Selvbetjening hver gang der kommer en ny vejebon. Når du klikker på pushbeskeden bliver du sendt direkte hen til den nye vejebon (hvis du altså er logget ind på app’en).

 Min låneoversigt
Hvis du har lån i AKD kan du se både en samlet låneoversigt og en liste over de enkelte lån. Oversigten rummer detaljer over renter og afdrag, både i den aktuelle periode og i alt, ligesom du kan se hvad restgælden er.

Mine stamdata
Her kan du se hvilke kontaktoplysninger du er registreret med, ligesom du kan få et overblik over hvad din grundtegning er, om du har leveret for meget  i sidste kampagne, om du har lejet eller udlejet andele og hvad din samlede leveringsret er.

Mit dueslag:

  • Her kan du – som tidligere – se en oversigt over dine “Bestillinger” (af f.eks. protamylasse hos AKD og af læggekartofler hos KMC Agro).
  • Under “Vejeboner og afregninger” kan du finde tidligere vejeboner som pdf’er, ligesom du kan finde kampagnens afregninger.
  • “Dyrkningkontrakter og lejeaftaler” indeholder de dyrkningskontrakter og lejeaftaler du har indgået i Avlerinfo Selvbetjening.

Udfyld kontrakt eller bestilling
Nederst på startskærmen finder du knappen “Udfyld kontrakt eller bestilling”. Klik på knappen, klik på AKD-logoet og så på “Lejeaftale for igangværende kampagne 2023/2024”. Derefter kan du udfylde en lejeaftale ved at følge vejledningen på skærmen.


Har du problemer med at hente app’en, logge på eller udfylde en lejeaftale?

Ring til Anja Ry Milton på 6113 9131 eller Bjarne Thisgaard på 4027 9695, så vil de hjælpe.

Personligt log ind

Indtast dit personlige brugernavn og adgangskode for at få adgang til beskyttede nyheder og meddelelser
Log ind
Glemt brugernavn eller adgangskode?
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Denne information deles med tredjepart.
Læs mere om cookies

LUK