Nyheder AKD

Husk din dyrkningskontrakt til AKD – indsend senest onsdag d. 24. maj

22.05.2023

Det går heldigvis godt med at få indsendt årets dyrkningskontrakter, og vi har allerede modtaget rigtigt mange af kontrakterne. Men vi skal have de sidste kontrakter i hus til tiden, dvs. senest onsdag d. 24. maj.

Så hvis du skal levere kartofler til AKD i kampagnen 2023/24 – og endnu ikke har indsendt dyrkningskontrakten – opfordrer vi til, at du får udfyldt og indsendt din dyrkningskontrakt via mobilapp’en Avlerinfo Selvbetjening. Det tager kun ganske få minutter at sende kontrakten via din smartphone, tablet eller computer. Desuden letter det arbejdet med at administrerer dyrkningskontrakterne og lave effektive kørelister hvis kontrakterne bliver sendt ind rettidigt.

Hvis du har lejet dine andele ud, og dermed ikke skal levere kartofler i kampagnen 2023/24, behøver du ikke at udfylde nogen dyrkningskontrakt.

Men husk, at fabrikken SKAL modtage en udfyldt dyrkningskontrakt hvis du vil levere kartofler i den kommende kampagne. 

Hvis du vil vide mere om dyrkningskontrakten og hvordan den udfyldes, kan du læse mere i nyheden Dyrkningskontrakt til AKD 2023/24

Hvis du har glemt dit kodeord til Avlerinfo Selvbetjening og anmoder om at få et nulstillingslink, skal du være opmærksom på, at mailen fra os kan risikere at havne i mappen for uønsket mail/spam-mail.

Personligt log ind

Indtast dit personlige brugernavn og adgangskode for at få adgang til beskyttede nyheder og meddelelser
Log ind
Glemt brugernavn eller adgangskode?
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Denne information deles med tredjepart.
Læs mere om cookies

LUK